Vi har semesterstängt från och med vecka 27 till och med vecka 31. Under denna tid kommer inga varor att skickas ut tyvärr utan vi önskar er välkomna tillbaka med era beställningar från vecka 32.
[/vc_column]

Effektbutiken

Effektbutiken är en del av aktivitetshusens unga vuxna-arbete och säljer hantverk i små kollektioner som tillverkas på olika dagliga verksamheter, sociala kooperativ och aktivitetshus i Göteborg Stad.

Programmet

Effektbutiken är ett utbildningsprogram som riktar sig till unga vuxna mellan 18-35 år som önskar komma ut i arbete eller studier. Programmet innehåller de delar som krävs för att kunna presentera hantverk så attraktivt som möjligt inom ramen för den e-handel vi driver. Programmet innehåller bl.a. utbildning i digital bildredigering, fotografi, komposition, typsnitt, livsvillkor och hälsa.

Är du intresserad av att bli deltagare i Effektbutiken eller känner du någon som skulle vara intresserad? Tveka inte att höra av dig till
mail: effektbutiken@funktionsstod.goteborg.se
Telefon: 031 368 80 47

Syfte

Genom E-handeln hoppas vi kunna bidra till att stödja stadens sociala arbetskooperativ, dagliga verksamheter och aktivitetshus. Vi önskar med vår e-handel öppna upp ett större fönster för medborgarna att titta in i samt låta medborgarna även få möjlighet att lätt kunna köpa de hantverk som produceras i staden.

Vårat övergripande mål är att deltagare i programmet Effektbutiken, inom ett år kommer ut i arbete eller studier.