[/vc_column]

Effektbutiken

Effektbutiken är en del av aktivitetshusens unga vuxna-arbete och säljer hantverk i små kollektioner som tillverkas på olika dagliga verksamheter, sociala kooperativ och aktivitetshus i Göteborg Stad.

Programmet

Effektbutiken är ett utbildningsprogram som riktar sig till unga vuxna mellan 18-35 år som önskar komma ut i arbete eller studier. Programmet innehåller de delar som krävs för att kunna presentera hantverk så attraktivt som möjligt inom ramen för den e-handel vi driver. Programmet innehåller bl.a. utbildning i digital bildredigering, fotografi, komposition, typsnitt, livsvillkor och hälsa.

Är du intresserad av att bli deltagare i Effektbutiken eller känner du någon som skulle vara intresserad? Tveka inte att höra av dig till
mail: effektbutiken@funktionsstod.goteborg.se
Telefon: 031 368 80 47

Syfte

Genom E-handeln hoppas vi kunna bidra till att stödja stadens sociala arbetskooperativ, dagliga verksamheter och aktivitetshus. Vi önskar med vår e-handel öppna upp ett större fönster för medborgarna att titta in i samt låta medborgarna även få möjlighet att lätt kunna köpa de hantverk som produceras i staden.

Vårat övergripande mål är att deltagare i programmet Effektbutiken, inom ett år kommer ut i arbete eller studier.