Allmänt om Effektbutiken

www.effektbutiken.se är en verksamhet i Social resursförvaltning, Göteborgs Stad. Effektbutiken är en verksamhet som syftar till att hjälpa unga personer med psykisk ohälsa att komma ut i arbete eller studier. E-handeln Effektbutiken bedrivs i tränings- och undervisningssyfte och har därför begränsade volymer och utbud av artiklar. När vi skriver ”vi, våra, vårt och oss” nedan avses Effektbutiken. 

Vi har rätt att ensidigt ändra dessa Allmänna villkor och de eventuella förändringar som vi gör träder i kraft tidigast 30 dagar efter det att de justerade villkoren har gjorts tillgängliga på vår sajt.
Om du är under 18 år måste du ha målsmans godkännande, vi hänvisar till Föräldrabalken. Genom köp av produkt(er) ur vårt sortiment, godkänner du våra vid var tid gällande Allmänna villkor och intygar därmed att de uppgifter som du lämnar om dig själv är riktiga. 

Då olika skärmar och individuella skärminställningar påverkar färgåtergivning kan vi inte garantera att färgnyanser på varorna stämmer överens med de bilder som visas när du som konsument besöker vår nätbutik. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Vi säljer endast till personer med adress i Sverige och visar endast information på svenska. Vi hänvisar till Konsumentköplagen, E-handelslagen och Distansavtalslagen.

Betalning

Vi tar emot betalning via Mastercard och VISA.

Priser och avgifter

Våra priser och avgifter kan ändras av omständigheter som vi inte råder över, till exempel väsentligt ändrade priser från producent, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser ingår moms om 25 %. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser och avgifter med motsvarande belopp.

Frakt

Varorna skickas med PostNord, som brev eller paket beroende på storlek. Order över 250:- är fraktfritt. Våra leveranser är inte spårbara. Om du inte fått ditt paket inom en vecka vill vi att du kontaktar oss. Vi sänder för närvarande våra varor med icke spårbarhet via PostNord.

Leveranstid

Vi skickar varor två gånger i veckan. Du får ett mail när din vara skickats från oss. Du får normalt din produkt inom en vecka från köp.

Transportskador

Om din vara skadas under frakt ersätter vi med ny vara om den finns i lager, om inte får du pengarna tillbaka.

Ångerrätt och returer

Ångerrätten gäller i 14 dagar från att du fått produkten. Grundfrakten återbetalas ej. Skicka tillbaka varan i oanvänt skick i sin förpackning. Du står själv för returfrakten.

Personuppgifter

Vi sprider inga personuppgifter eller e-postadresser. Alla kunduppgifter används endast i Effektbutikens register. Personuppgifterna registreras för att vi ska kunna hantera eventuella reklamationer.

Företagsinformation

Adress:
Effektbutiken, Social resursförvaltning, Göteborg Stad, Lergöksgatan 2B, 421 50 Västra Frölunda
Support:
Endast support via e-post. Kontakta oss via epost effektbutiken@goteborg.se, ange eventuellt telefonnummer. Vi beräknar tid för svar till 3 arbetsdagar.
Då Effektbutiken drivs i tränings- och undervisningssyfte för personer med psykisk ohälsa kan vi inte alltid garantera vår bemanning. Vi förbehåller oss därför rätten att tillfälligt stänga ner verksamheten och försäljningen.

E-postadress:
effektbutiken@goteborg.se