På den här sajten använder vi kakor (cookies). En kaka är en liten textfil som lagras på din dator. Den innehåller information som används för att förbättra webbplatsen för dig som användare.

Kakor på Effektbutiken.se

Kakor används normalt för att förbättra en webbplats för dig som besökare, genom att föra över information mellan webbläsare och webbservrar. De vanligaste användningsområdena är att spara användarens val på en webbsida, för teknisk information samt för att samla in besöksbeteende för bland annat statistik och annonser.

På VIP tillsammans finns en standarduppsättning kakor som används på alla sidor. Utöver det finns det också kakor som används på vissa sidor eller när vissa funktioner används. Kakorna är både av typen sessionskakor (som försvinner direkt efter ditt besök) och beständiga kakor (som ligger kvar på din dator under en bestämd tid).

Du kan stänga av kakor i din webbläsare

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av användningen av kakor. Det gör du i din webbläsares säkerhetsinställningar.

Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en kaka på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information om detta. Post- och telestyrelsen, som är tillsynsmyndighet på området, lämnar ytterligare information om kakor på sin webbplats: Frågor och svar om kakor (cookies) för dig som använder internet

De här kakorna använder vi på Effektbutiken.se

Nödvändiga kakor

KakaSyfte
TS#Ej klassificerad.
Informationen lagras i Sverige.  
wc_cart_createdNödvändigt för varukorgens funktion på webbplatsen.
Informationen lagras i Sverige.  
wc_cart_hash_#Ej klassificerad.
Informationen lagras i Sverige.  
wc_fragments_#Ej klassificerad.
Informationen lagras i Sverige.  
woocommerce_cart_hashNödvändigt för shoppingkorgens funktionalitet på webbsidan och för att komma ihåg vilka produkter som valts. Den är också till för att tillåta att webbplatsen marknadsför relaterade produkter till besökaren, baserat på innehållet i shoppingkorgen.
Informationen lagras i Sverige.  
woocommerce_items_in_cartNödvändigt för shoppingkorgens funktionalitet på webbsidan och för att komma ihåg vilka produkter som valts. Den är också till för att tillåta att webbplatsen marknadsför relaterade produkter till besökaren, baserat på innehållet i shoppingkorgen.
Informationen lagras i Sverige.  
wp_woocommerce_session_#Ej klassificerad.
Informationen lagras i Sverige.